|
|
![]() |
||
Martt-2009 Şiir yarışması sonuçları
|
||
| EgitimAile Şiir yarışması Şiirler özgün ve kendinize ait olacaktir her yarışmaya istediğiniz kadar şiir ekleyebilirsiniz. Daha önce yayınlanmış şiirlerinizi yarışmaya ekleyebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Martt-2009 Şiir yarışması sonuçları
Mart ayında şiir yarışmasına taleb fazla olmadığı için yarışmanın devamını getiremiyoruz.
Mart-2009 şiir yarışması 1.si AŞK DENİLEN
Gözlerim gözlerinde ellerinde ellerim Ve bir hayal aleminde mahcup düşüncelerim Rüyalarım çakışıyor yaşadığım hayatla Beni bırak sevgilim çekip git ve rahatla Bir çiçeği kokluyor sen benimsin diyorsun Belli gönlüm ışığı sen beni seviyorsun Alnım sıcak elinde bir duyguya varıyor Zihnimi gözlerinin sıcaklığı yarıyor Allahım aşk denilen sanırım bu olmalı Kalbim bir yaprak gibi ellerinde solmalı Ve sen sevgilim beni sessizlik akşamında Bekle ve gör gölgemi o karanlık zamanda Şimdi beni kalbinin en ücra köşesinde Doyumsuz sevgilerin yanıltmaz bir yerinde Sakla bir ömür boyu yad ellere bırakma Baştan başa sar beni annen gibi kucakla Ben de seni sarayım o coşku ve hevesle Yaşadığım her yerde aldığım her nefeste Sen benim ol sevgilim ve ben senin olayım Seni seviyorum! diye dünyaya haykırayım Hanmete --------------------------------------------------------- yarışma 2. si Öpemiyorummm..! Sorguluyorum kendimi.. Kendi adıma kendimi sorguluyorum.. Layık olabildim mi Atama-Ecdadıma.. Vicdanımdan bir ses.. Kara.. Kocaman bir ses.. HAYIR diyor..! Oysa onlar neleri-nelerini feda etmediler ki.. Biz zavallılar.. Biz acizler.. Biz inançsızlar.. Biz nankörler için.. Biz merhametsizler.. Biz vefasızlar.. Biz sevdasızlar.. Biz yüreksizler için.. Canları can oldu vatan toprağına.. Kanları mürekkep oldu akan sularda.. Parmaklar kalem oldu kana batırılan.. Sözler kanlı vasiyetler oldu satırlara yazılan.. Öpülesi alınlarından öpemiyorum.. Öpülesi yüreklerinden öpemiyorum.. Dudaklarım kirli.. Gözyaşlarım kirli.. Fikirlerim kirli.. Ellerim kirli.. Duygularım kirli.. Yüreğim kirli.. Öpmek için o apak alınları.. Öpmek için o tertemiz yürekleri.. Kirli.. Kirliyim.. Kipkirli..! Varsa içinizden biri.. Varsa içimizden biri.. Öpsün apak alınlardan.. Öpsün tertemiz yüreklerden.. Ne olur birde benim için öpsün.. Benim için öpsün.. Benim için..! Öpülesi alınlarından öpemiyorum.. Öpülesi yüreklerinden öpemiyorum.. agranur ------------------------------------------------------- 3.sü Ve sen hala gelmedin Bir Kalem Bir kagıt Biraz Dert biraz hüzün birde keder Biraz Beyaz Peynir Bir Dublede Rakım Oldumu Masamda Alırım Elime Kagıdı Kalemi Yazarım Ayrılıgı özlemi hasreti Dökerim İçimi Gözyaslarımla ıslanmıs kagıdıma senı anlatarım Hele EFKARLI BIR SARKI mırıldınanıyorsa plak Ayrılıgı hasretı anlatırken Kusarım ıcımdekı tüm özlemi hasreti Yazdıkca yazarım sabahın ilk ısıklarına kadar Taki ellerim kalem tutamaz hale gelene kadar Yazmaklada bitmiyor dertler huzunler kederler hasretın Sayfalar doldu tastı ne anladın nede dınledın Mürekkebi bitti kalemın yaza yaza Ve sen hala gelmedın yoksun.. yaşamakdirenmektir46 ----------------------------------------------- Yarışmaya katılan tüm üyelerimizi tebrik ediyoruz |
|
| EAFgenelYönetimi2 Kullanıcısına bu mesajı için 11 üye teşekkür etti: |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|