|
|
![]() |
||
Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Tanıtım Filmi 2011
|
||
| Lise-Kantin Liselilerin Paylaşım,bilgi,sohbet ve sorunlarının paylaşım meydanı |
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
|
Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Tanıtım Filmi 2011
[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________________________ |
|
| Amazon Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
suzim (20-03-2011)
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Özel Üye
|
[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Tanıtım Filmi 2011 İlköğretimlerde görev yapan meslektaşlarıma bu tanıtım filmini mutlaka öneriyorum.Görevimizden arta kalan zamanlarda,5 aylık bir çalışma sonucunda bu filmi ortaya çıkarttık.Meslektaşım Mücahit Ustabaş'a emeklerinden ve sabrından dolayı çok teşekür ediyorum ...Benimle çalışmak her danışmanın harcı değildir... ![]() |
|
| Amazon Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
suzim (20-03-2011)
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| 2011, filmi, garip-zeycan, lisesi, tanitim, yildirim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|