Psikolojik Danışman ve rehber öğretmen pdr eğitim haberleri re hberlik

Ana Sayfa Forum Kurallar Makaleler Dosyalar Bize Ulaşın Kayıt ol
Geri git   Ana sayfa >
EĞİTİM,ÖĞRETİM
> Öğretmen ve eğitim sorunları özlük hakları > Mesleki dayanışma ve yardım
Mesleki dayanışma ve yardım çıkmazlarımız,paylaşımlarımız,mesleki beklentilerimz

Facebookta Paylaş LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2011, 21:00   #1 (permalink)
(Ak Üye)

muallim24tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Medeni Durum: Evli
Konular: 193
Ruh halim:

Erzincan da Öğretmene dayak

Erzincan'da Öğretmene Veli Dayağı

[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da, öğrenci velisi tarafından öğretmenler odasında dövüldüğü ileri sürülen öğretmene sendikalardan destek geldi.

[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da, öğrenci velisi tarafından öğretmenler odasında dövüldüğü ileri sürülen öğretmene sendikalardan destek geldi.

[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önünde toplanan Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim-İş sendikası üyeleri olaya tepki gösterdi.

Sendikalar adına ortak basın açıklamasını okuyan Eğitim-Sen İl Temsilcisi Kemal Irmak, öğretmen F.Ç'ye yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek,

"Öğretmenler odasına gelen ve öğrenci velisi olduğunu söyleyen saldırgan, öğretmenimize saldırmış ve ağır yaralamıştır. Eğitim emekçileri olan biz öğretmenler, ülkenin her yerinde, ne şartlarda çalıştığımız herkesin malumudur. Bin bir türlü zorluklarla çalışmamız yetmezmiş gibi hakarete uğruyor, şiddete maruz kalıyoruz" dedi.

Irmak, konuşmasına şöyle devam etti:

"Toplumda giderek egemen olan şiddetin, eğitim alanında yaşanan sorunların, öğrenciler gibi biz öğretmenlerde mağduruyuz. Öğretmenler odasına kadar gelip öğretmeni darp eden şahıs cesareti kimden nereden alıyor? Öğretmene ve eğitime verilen değerin ta bin beş yüz yıl öncesinden 'bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' ifadesiyle dile getirilirken bugün köle haline getirilen biz öğretmenleriz. Son zamanlarda sorumsuz açıklamalar ve öğretmene karşı artan şiddet bizleri kaygılandırmaktadır. Okullarda güvenliğimiz adına söylenecek hiç bir şey yoktur. Devlet güvenliğimizi sağlayamadığı gibi saldırganlar hakkında hiçbir işlem yapmayarak dolaylı yönden destek sağlamaktadır

Bu Millet Viyan a kapılarından Meriç Nehrine ,Atlas Okyanusundan Anadolu ya kadar çekilmiştir.Bundan sonra kimseye verilecek bir karış toprağımız yoktur. gerekirse bağrımıza taş koyarız , babamızı bile asarız..

Bu mesajı twitter de paylaşBu mesajı yahoo da paylaşGoogle de paylaşShare on Facebook

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Bookmarks

Kelimeler
dayak, erzincan, ogretmene
Seçenekler
Stil