|
|
![]() |
||
Öğretmenler yan gelip yatıyor
|
||
| Oğuz ÖZAT Uzman Psikolojik Danışman |
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Yazı yönetimi | Stil |
Yazar Oğuz ÖZAT
24-11-2008 |
|||||||
|
|||||||
|
|
|||||||
|
By
Şehla
on
24-11-2008, 19:29
|
|
Çok güzel bir yazı olmuş tebrikler..
Öğretmenlik hiçte öyle hafife alınıcak bir meslek değil.. Bunu bilmek, düşünmek bi yana birebir yaşayıp görmek bambaşka bir deneyim ben bu deneyimi yaşayan bir birey olarak tüm öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum.. Çünkü gerçekten öz veri isteyen bir meslek ve herkesinde harcı değil.. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM ve ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.... ![]() |
|
By
samyeli262
on
26-11-2008, 20:11
|
|
emeğine sağlık toprağım, öğretmenlik mesleği geenelde tatilleriyle çlaışma saatleriyle vs.. değerlendirilir ve en rahat meslek gurupları arasında hep daha çekici gelir en hassas en dikkatli olunması gereken ve sürekli güncellenmeyi gerektiren bir meslektir halbu ki eğitim şart dedirten durumlar düşünülürse sorumluluğunun özverisinin ne kadar önemli ne kadar değerli olduğunu anlamak için özel bir çabaya gerek yoktur ağaç yaşken eğilir ve ağaca şekil veren aile okul eğitimci bağlamında önemli bir unsurdur görünenden çok içeriğiyle göreviyle değerlendirmek daha doğru olur
|
|
By
muallim24tr
on
26-11-2008, 20:23
|
|
kimin ne dediği artık önemli değil..Öğretmene verilen değer eşittir insana verilen değerdir...İnsanlığın ne demek olduğunu bilmeyen bizi anlayamaz.. Bacanağım ziraat teknisyeni ve benden çok maaaş alıyor..o lise mezunu .... ve.... benim 2 ünv diplomam var.. uzmanım ve okul müdürüyüm..benim maaşım ondan az....Malesef toplumda paran kadar değerin var.
|
|
By
zarade
on
02-12-2008, 03:05
|
|
Evet zizil haklısın,o lafı söyleyenler değil ,yine en çok emek verenler okuyor burda ,ama hayır..Bir çok insan girip okuyor,farkında olmayanlar..Bilmeyenler..
Hem ayrıca,öğretmenlik yine gönül işidir..Birileri taltif etsinler,görsünler diye yapılsaydı ,neler olurdu kimbilir... |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Article: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Bookmarks |
| Yazı yönetimi | |
| Stil | |
|
|