|
|
![]() |
||
Ankara Üniversitesi Mezunları......
|
||
| Okuduğum Okul Mezunsanız.yada okuyorsanız okulunuzu tanıtın.Arkadaşlarınızı çağırın.Okul arkadaşınıza ulaşın.Aynı okulda okuyup ortak mekanları soluyan mezunların buluşma noktası |
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Üye
|
Alıntı:
Ankara Üniversitesi Kastamonu meslek yüksekokulu :10: 1999 mezunu __________________________________ |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Devrimci Üye
|
Ankara ebb 1994 mezunu arkadaşım oldu
aynı gün başladık göreve aynı yerde. Aynı sıkıntıları çektik aynı sorunları yaşadık. Şimdi nerede bilemem ama aklıma gelince özlemim depreşir. Onun sayesinde sevdim ankara ebb yi Gerçekten kaliteli eğitim alıyorsunuz. Beğendim. )))))
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Özel Üye
|
Vallah o kaliteyi AÜ ye verse verse Zeren vermiştir.Görmedim bu kadar çalışma manyağı yaaa.Kızma Zeren ama çalışmadan ,2-3 ayda bir sınavda başarılı olmadan oturamayan bir arkadaşımızdır kendisi
))) YÖK ne kadar sınav açsa Zeren hepsini kazanır.Hatta MEB iğn tüm sınavlarınıda alaşağı etmiştir arkadaş.tanıdığım en çalışkan OMÜ dışı bir arkadaştır.Ha bi de Marmaralı var ama o daha buraya gelmedi.Zeren ne dersin biraz baskı mı yapsak? )
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Özel Üye
|
merhabaaaa ankara mezunlarıııııı
))))KİM TUTAR BİZİİİİİ ))alyaaaaa o marmara mezununa söyleyelim gelsin de evi tadilatta "o şimdi USTA " bu o şimdi asker gibi oldu )canım söylediklerin için teşekkürler de abartmışsın ![]() ankara üniversitesi mezunları ankara gibisi de yok . AÜ. gibisi de.. bizim eğitim bilimlerine yakın zamanda gittim baktım.. okulun bahçesindeki koca bi salkım söğüt var.. tam işte onu görünce anılarım depreşti ..valla ANKARA da üniversite okumak ayrı bir zevk Ankaralı olmak da )
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Özel Üye
|
bizde şimdi ucundan köşesinden dalsak bu panoya...ankara üniversitenin havasını yaşabilirmiyiz acaba...
salkım söğüt agacını biraz daha anlatsanızda bizlerde o havayı teneffüs ediversek...:a01: __________________________________ |
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.egitimpdr.com/forums/okudugum-okul/3558-ankara-universitesi-mezunlari.html
|
||||
| Konuya yazan | For | Type | Tarih | |
| Ankara Üniversitesi Mezunları...... - Pdr psikolojik danışma ve Rehberlik portalı pdr öğrenci egitim psikoloji saglık öğretmen atama kpss 2010 öss tercih | This thread | Refback | 22-07-2011 03:22 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|