|
|
![]() |
||
Kişilik ,eğitim ve psikolojik anket ,envanter ve ölçekler
|
||
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink)
|
|
Arıza Kurt
|
Kişilik ,eğitim ve psikolojik anket ,envanter ve ölçekler
Aşağıda Ülkemizde kullanılan ve Ülkemize uyarlanmış Bazı Kişilik ,eğitim ve psikolojik anket ,envanter ve ölçeklerin listesi ve ilgili ölçekler hepsi tek klasorde liste sonundaki linkten indirebilirsiniz
beck depresyon ölçeği beck umutsuzluk ölçeği Benlik algısı testi benlik tasarımı ölçeği beier cümle tamamlama test CHİLDREN’S DEPRESSION INVENTORY-CDI( çocuklarda depresyon envanteri) offer benlik imaj envanteri Aile envanteri Başarısızlık nedenleri bibliyoterapi Bir insan çiz testi soru tablosu Çalışma davranışlarını değerlendirme ölçeği Bireyi tanıma teknikleri Burdon dikkat testi cornel nörotik index testi devamsızlık nedenleri Benton görsel bellek testi dikkat hafıza testi edwards kişisel tercih envanteri hamilton testi kendini değerlendirme envanteri kent e-g-y tebti ilgi tanıma ve değerlendirme formu mesleki olgunluk ölçeği Minesota çok yönlü kişilik envanteri MMPİ çok yönlü kişilik envanteri (The Minnesota Multiphasic Personality Inventotry) intihar düşüncesi ölçeği-idö ihtihar niyeti ölçeği-inö psikanalitik hikayeler testi Öğrenci boş zaman değerlendirme ölçeği rosenbaum öğrenilmiş güçlülük ölçeği -rögö Rathus atılganlık envanteri (scl-90) Ruhsal belirtiler tarama listesi Sınav kaygısı ölçeği sosyo ekonomik düzey ölçeği ve ekonomik özel durum ölçeği Algılanan aile desteği ölçeği ucla-ls yalnızlık ölçeği Hacettepe kişilik ölçeği İletişim becerileri ölçeği kuder ilgi alanları ölçeği rotter denetim odağı ölçeği stres düzeyleri ölçeği Aile hayatı ve çocuk yetiştirme tutum ölçeği Okul ortamı değerlendirme testi Okulumuz ve çevremiz anketi Öğretmen-öğrenci ilişki düzeyi anketi bireyin öfke düzeyini ölçme ölçeği İntihar girişim ölçeği problem çözme becerileri anketi sürekli kaygı envanteri stres düzeyi ölçeği mesleki eğilim ölçeği mesleki yönelim ölçeği Öğretmen gözüyle okul öğrenci gözlem anketi Linkler [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]1 [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynak sivas ram Derleyen oğuz ÖZAT Psikolojik danışman __________________________________ |
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.egitimpdr.com/forums/olcme-degerlendirme-araclari/75454-kisilik-egitim-ve-psikolojik-anket-envanter-ve-olcekler.html
|
||||
| Konuya yazan | For | Type | Tarih | |
| pdr rehberlik egitim psikoloji psikolojik danışman rehber öğretmen saglık öğretmen atama 2008 öss kpss sbs sınav | This thread | Refback | 21-08-2011 02:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| anket, egitim, envanter, kisilik, olcekler, psikolojik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|