|
|
![]() |
||
Tanıtım mezunları izleme, istihdam, mesleki rehberlik ve danışma hizmetleri komisyonu
|
||
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Hızır acil Üye
|
Tanıtım mezunları izleme, istihdam, mesleki rehberlik ve danışma hizmetleri komisyonu
.
TANITIM MEZUNLARI İZLEME, İSTİHDAM, MESLEKİ REHBERLİK VE DANIŞMA HİZMETLERİ KOMİSYONU ağustos 2009 tebliğler dergisinde yayınlanmıştır tebliğler dergisine ulaşmak için[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buna dair yapılması gerekn plan ve örnek komisyon tutanağına ulaşmak için [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . __________________________________ |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Arıza Kurt
|
site bünyesinde yüklenmiş bir dosya ancak eski link verilmiş rumuzunuzu kabul etmiyordur aşağıda linki yeniden veriyorum linki tıklayın sağdaki dosyayı indir butonundan indirin
[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] __________________________________ |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| danışma, hizmetleri, istihdam, izleme, komisyonu, mesleki, mezunları, rehberlik, tanıtım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|