|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
|
Okullarda Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Yaklaşımı
“OKULLARDA KISA SURELI COZUM ODAKLI DANISMANLIK YAKLASIMI”
(SOLUTION FOCUSED COUNSELING AT SCHOOLS) Egitimciler r. Nevin Dolek & M. Fulya Kurter Sure :Toplam 20 Akademik Saat Uygulama : Bilgi aktarımı, rol canlandırma, kartlar ve oyuncaklarla icgoru calısmaları, video izleme ve cesitli kucuk grup calısmalarını icerir.. Tarih : Mezunlar icin: 2 Mart Cuma, Saat : 17:00-21:00 3-4 Mart Cumartesi- Pazar : 10:00-18:00 Ögrenciler icin; 12-13 Mart Pazartesi- Salı, Saat :16.00-21.00 19-20 Mart Pazartesi-Salı, Saat :16.00-21.00 Yer : Bahcesehir Universitesi, Besiktas Kampusu Cıragan Cad. No:4-6 Besiktas Ücret: PDR DErneği Üyeleri için 125 YTL Üye Olmayanlar İçin : 180 YTL Ogrenciler İcin : 120 YTL Katılımcılar : Universitelerin Psikolojik Danısma ve Rehberlik, Psikoloji Lisans bolumlerinde 3. veya 4. sınıf ogrencisi olmak veya bu bolumlerden mezun olmak Egitim kontenjanı 30 kisi ile sınırlıdır. Kayıt icin; once Mesleki Egitim Komisyonundan Esra Kose’yi arayıp yerin teyit ettirilmesi, daha sonra Yapı Kredi Bankası veya PTT kanalıyla asagıdaki hesaplara yatırılması ve odeme belgesinin 0216 452 78 07 no’lu faks’a iletilmesi gerekmektedir. Posta ceki Hesabı No : 1608112 YKB Kartal subesi Hesap No : 1004152-5 KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR Son kayıt tarihi 20 Şubat 2007’dir. İletisim e-mail : pdrderistanbul@ yahoo.com Esra Kose: 0 505 261 01 60 (esra_marmara@ hotmail.com) Uyelik Bilgileri İcin [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Özel Üye
|
Arkadaşlar Nevin Dölek ile irtibata geçtiğinizde eğitimi gelip bulunduğunuz ilde de verebiliyorlar..Yani geçti bitti diye üzülmeyinn...Nevin Dölek ' i Bahçeşehir Üniversitesinden ulaşabilirsiniz...Bu arada hatırlatayım bulunduğunuz illerde sponsor bularak eğitim ücretini en azından bir kısmını yada gelecek eğitmenlerin masraflarını ( uçak,otel,yemek vs) bu şekilde halledebilirsiniz...Samsun bölgesinde sanırım bir kaç yıl önce bu şekilde davet ederek eğitim alan bir grup arkadaş olmuştu....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|