|
|
|
|
#1 (permalink)
|
|
Hızır acil Üye
|
rehber öğretmen görevlendirme iptali mahkeme kararı
arkadaşın mailime attığı dava örneği, mahkeme kararı [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . __________________________________ |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Hızır acil Üye
|
hiç bir zaman görevden kaçmam kaçırtmamda
![]() usulsüz haksiz yapılan görevlendirmelerede her zaman karşı oldum. hatta dava açıktım ( 2 yıl sonra sonuçlandı kazandım ) bir ara tarayıp o dava örneğinide eklerim.
|
|
| ahidem Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
fenomen (27-10-2009)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Hızır acil Üye
|
.
buda benim kazandığım davanın örneği [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Konu ahidem tarafından (01-11-2008 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Arıza Kurt
|
Harika bir karar çıkartırdın ahidem davayı açacağın günleri hatırlıyorum kazanacağınıda biliyordum hatta sana demiştim görevlendirme
1-gönüllülük 2-Acil ihtiyaçtan liyakata göre en az puanlı gider 3-Süreli 4-6 aydan fazla olamaz Bunların hiç biri sana uygun değildi Mahkemeye verdiğinde aslında rahatsız değildin hatta bildiğim tayinin başka yere çıkmıştı ancak sırf bu keyfi uygulamaya karşı durmak için bu davayı açtın. Umarım bu dik duruşun.Kanunlara rağmen keyfi uygulamalara karşı mücadelen diğer bütün öğretmen arkadaşlar ve psikolojik danışmanlarca saygıyla karşılandığı gibi kendileride bu keyfiyete en azından dur diyebilme cesareti gösterirler. Bir kaç pdr sitesinde çok bilmiş bir kaç kişi kanun hukuk bilmeden il danışma kurullu kararı yapmak zorundayız diyerek hem insanları yanılttı hemde kendilerini en azından susmaları gerekirdi.Sen burda Bizler için harika bir hareket yaptın Türkiyede rehber öğretmenler bu dava örneğini aylarak milli eğitime mahkemeye vermeden emsal gösterip görevlendirmenin iptalini isteyebilir.bu dava sonucundaki bir parağraf gerçekten çok önemli "İlçedeki okullarda rehber öğretmen ihtiyacını naklen atama yoluyla giderilmesi gererikrken bu okullara görevlendirilme kişinin asıl görevlendirme yerinden uzaklaştırılması hukuka aykırı olduğu" Eh elmi yaman ahidemmi yaman )
Konu oguztr tarafından (03-11-2008 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
| oguztr Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
fenomen (27-10-2009)
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.egitimpdr.com/forums/pdr-ozluk-haklarimiz/15999-rehber-ogretmen-gorevlendirme-iptali-mahkeme-karari.html
|
||||
| Konuya yazan | For | Type | Tarih | |
| rehber öğretmen görevlendirme iptali mahkeme kararı - Sayfa 3 - Pdr psikolojik danışma ve Rehberlik portalı pdr öğrenci egitim psikoloji saglık öğretmen atama kpss 2010 öss tercih | This thread | Refback | 21-10-2011 11:46 | |
| rehber öğretmen görevlendirme iptali mahkeme kararı - Sayfa 13 - Pdr psikolojik danışma ve Rehberlik portalı pdr öğrenci egitim psikoloji saglık öğretmen atama kpss 2010 öss tercih | This thread | Refback | 21-10-2011 11:46 | |
| rehber öğretmen görevlendirme iptali mahkeme kararı - Sayfa 11 - Pdr psikolojik danışma ve Rehberlik portalı pdr öğrenci egitim psikoloji saglık öğretmen atama kpss 2010 öss tercih | This thread | Refback | 03-09-2011 02:37 | |
| Site www.tesosmaniye.com (2010-12) | This thread | Refback | 25-12-2010 00:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| görevlendirme iptali, mahkeme kararı, rehber öğretmen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|