24-09-2011, 00:46
|
#1 (permalink)
|
|
Altın Üye Rüzgar Kadın
Medeni Durum: Belirtmemiş
Ruh halim:
|
Hangi Meslekler Mutluluk Veriyor?
Hangi Meslekler Mutluluk Veriyor?
Çalışmak çoğu zaman bir zorunluluk olabilir ancak bazıları bu zorunluluktan büyük keyif alabiliyor. Araştırmalara göre daha çok kazandıran meslekleri icar edenler değil işinde kişisel tatmini yakalayanlar daha mutlu...
Çalışmak çoğu zaman bir zorunluluk olabilir ancak bazıları bu zorunluluktan büyük keyif alabiliyor. Araştırmalara göre daha çok kazandıran meslekleri icar edenler değil işinde kişisel tatmini yakalayanlar daha mutlu...
MAAŞ DEĞİL, ASIL KİŞİSEL TATMİN MUTLU EDİYORMUŞ
ABD'nin Chicago Üniversitesi, hangi mesleklerin mutlu, hangilerinin mutsuz ettiğini araştırdı.
Sonuçlara göre, mesleğin mutlu etmesindeki en büyük kriter kişisel açıdan tatmin etmesi. En mutlu edenler yaratıcılık içeren ya da başkalarına yardım edilen meslekler... İnsanlarla iletişim içinde olmak da önem taşıyor. Maaş ise daha önemsiz görünüyor. Zira, en mutsuz olarak ortaya çıkan mesleklerin büyük bir bölümü mutlulardan daha çok kazanıyor.
Kaynak : [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yedi iklimde duyulmuştur adım Ne Toylar Ne Savaşlar yaşadım Kırk çerimle saray basan KÜRŞAD'IM
Soyum Oğuz benim,adım TÜRK Damarımda dolaşan kanım TÜRK
|
|
|
|