|
|
|
|
#1 (permalink)
|
|
Üye
|
Yoldaş. - EsHab z. bolat
Kalmadı takatım çıkamam yokuş
Kurşun oldu sevgim, dediğin bakış. Unuttuk barışı hergünüm dövüş Bırak beni gidem, yoluma yoldaş. Zaman kısıtlığı nedenizyle bir dörtlük paylaştim. İzninizle inşallah devaminıda paylaşırız. Saygılarımla. __________________________________ |
|
| kepez66 Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: |
dfatih (22-03-2011),
EsSLèm (12-04-2010),
kartanesiolmak (12-04-2010),
nehir35 (12-04-2010),
suzim (12-04-2010)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Altın Üye Rüzgar Kadın
|
yüreğine sağlık kepez
![]() __________________________________ |
|
| suzim Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
kepez66 (12-04-2010)
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Üye
|
Alıntı:
Çok güzel. N ehirlere karışıp, coşmalı, taşmalı E smeli poyrazda deli, deli savrulmalı. H asret, özlem, gurbet bitmeli İ nsanın yoldaşları olmalı, vefalı R iyakar olmamalı dostlar nice 35ler yaşamalı, mutlu, dolu Affınıza sığınarak ben de paylaşıyım istedim. Ama siz gibi güzel yazamadım sanırım. Konu kepez66 tarafından (12-04-2010 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
|
Merhaba, Hoş Geldin.
Selam Derya Yüreklim,
Sevdasının Adı Dostluk. Beklenen Şiir Gözlüm, Hoş Geldin. Merhaba Uzak Diyarların Yağmur Kuşu, Barışa adanmış Güvercin. Yüreği sancılım, Hoş Geldin. Merhaba Sarp Yamaçların Güçlü Kardeleni, Tüm Masumiyetiyle Nazlı Bahar Dalı. İki Yüzlü Dünyanın Mert Savaşcısı, Hoş Geldin. Selam Suskunluğumu Muştalıyan Kilit, Yelelerinde Hasret Taşıyan Deli Tay. Mahsenimde Çınlayan, Vuslatın Çığlığı, Hoş Geldin. Merhaba Saygıya Layık Yoldaş, Güzel Arkadaş. Hoş Geldin. Z. bolat 13 Şubat 2011 kepez |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
E.a.forum Yönetimi
|
sizi okumak ne güzel
elinize saglık __________________________________ |
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.egitimpdr.com/forums/siir-dunyasi-maniler-bizden/45995-yoldas-eshab-z-bolat.html
|
||||
| Konuya yazan | For | Type | Tarih | |
| pdr rehberlik egitim psikoloji psikolojik danışman rehber öğretmen saglık öğretmen atama 2008 öss kpss sbs sınav | This thread | Refback | 09-09-2011 00:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| bolat, eshab, yoldaş. |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|