|
|
![]() |
||
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV YÖNETMELİĞİ ( Lise)
|
||
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Hızır acil Üye
|
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV YÖNETMELİĞİ ( Lise)
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SINIF GEÇME VE SINAV YÖNETMELİĞİ
Güncellenme EYLÜL 2010/2636 [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilindiği üzre temmuz ayı içinde ders programlarında değişiklik yapıldı. Sınıf geçmeyi etkiledimi değişiklik oldumu soruları ile çoğu zaman karşı karşıya kalıyoruz. Liselerde alan seçimi kalktı artık alan seçimi yok. Öğrenci sene başında ilerlemek istediği meslek ile ilgili dersleri seçip devam ediyor. yani son değişikliğin sınıf geçme açısından hiç bir etkisi olmadı. ders seçimi ile ilgili bilgileri içeren panolar attadır [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] __________________________________ |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| geçme, kurumlari, lise), ogretim, orta, sinav, sinif, yonetmeligi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|