|
|
![]() |
||
telefon IMEI çalındı...
|
||
| Soru ve Sorunlarınız Bilgisayar,Donanım,İnternet,Bilişim,Teknoloji ile ilgili Yaşadığınız problemler,Öneri istekleri,Merak ettikleriniz |
![]() |
|
|
Facebookta Paylaş | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Peri Kızı
|
ben anlamam.erkekler anlar bu işlerden
__________________________________ |
|
| .ELİF. Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
nehir35 (09-01-2010)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Özel Üye
|
bunlar için yazılmış bilgisayar programları var telefonu bilgisayara bağlayarak IMEI numarasını değiştiriyorsun ülkemizde geçen yıllarda getirilen bir yasayla kaçak diye tabir edilen telefonlardan tayyipin hükümeti para almak için böyle bir uygulama getirdi.
senin IMEI numaranda kaçak getirilen bir telefona yazılmış olabilir (numarayı sallayarak bu durum biraz zor geçerli bir numara bulmak zor olur yada eski telefonların numaralarını kullanarak) sende aynı yöntemi bir dene derim benim yasa dışı işlerle pek işim olmaz daha fazla yardımcı olmak isterdim ama kusura bakma hem geçmiş olsun hem kolay gelsin yapacak san eğer... |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Özel Üye
|
telefonu kullanıma açtırdım..
avea dan hat sözleşmesini ve telefon markasının dilekçesini doldurup faksladım..bir ay arada açıldı kapandı ama sonuçta kızımın hattı için açıldı..artık sorunsuz kullanabiliyor.. IMEI numarası klonlansa da tek hatta açıtırılabiliyor.. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| çalındı..., telefon, ımeı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|