Psikolojik Danışman ve rehber öğretmen pdr eğitim haberleri re hberlik

Ana Sayfa Forum Kurallar Makaleler Dosyalar Bize Ulaşın Kayıt ol
Geri git   Ana sayfa >
HAYATIMIZ SINAV
> YGS-LYS SINAVLARI

Facebookta Paylaş LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-12-2011, 11:19   #1 (permalink)
Özel Üye

nehir35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Medeni Durum: Belirtmemiş
Konular: 3888
Ruh halim:

YGS Başvuru Kılavuzu Ve Başvuru İşlemleri-2012

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular 26 Aralık 2011- 6 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacak. 2012 YGS Başvuru Kılavuzunun 25 Aralık 2011'de yayımlanması bekleniyor. 2012 YGS Başvuru işlemleri, başvuru formu, başvuru koşulları ve başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla ilgili ayrıntılar şöyle:

2012 YGS Sınav Tarihi: 1 Nisan 2012

2012 YGS Başvuru Tarihi: 26 Aralık 2011 - 6 Ocak 2012

2012 YGS Başvuru Ücreti: 35 TL

Eklenmiş Resmin önizlemesi
ygs-basvuru-kilavuzu-ve-basvuru-islemleri-2012-897jpgek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  897.jpg
Görüntüleme: 23
Büyüklüğü:  11.5 KB (Kilobyte)  

Yunus Emre

Konu EAFORUM YÖNETİMİ 5 tarafından (03-01-2012 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resim eklendi

Bu mesajı twitter de paylaşBu mesajı yahoo da paylaşGoogle de paylaşShare on Facebook
Alt 27-12-2011, 02:10   #2 (permalink)
Altın Üye Rüzgar Kadın

suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 28836
Ruh halim:

YGS Başvuru Kılavuzu 2012

[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sınav Adı : 2012-YGS Yükseköğretime Geçiş Sınavı
Sınav Başvuru Tarihi : 03.01.2012 - 13.01.2012
Sınav Tarihi : 01.04.2012
Sınav Başvuru Merkezleri : ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri, Ortaöğretim Kurumları, [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sınav Başvuru Ücreti : 35 TL

2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) : Başvurular

2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 3-13 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.
Adaylar, 2012-ÖSYS Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna ÖSYM'nin [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İnternet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Adaylar isterlerse başvuru merkezlerine gönderilen örnek kılavuzları da, başvuru süresi içinde başvuru merkezlerinde inceleyebileceklerdir.
Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ÖSYS’de başvuru merkezi olarak görev yapacaklardır.

Henüz mezun olmamış, son sınıf düzeyindeki adaylar başvurularını okullarının bağlı olduğu başvuru merkezine yapacaklardır. (*)
Mezun durumdaki adaylardan 2010 ve 2011-ÖSYS’nin her ikisine de başvurmamış olanlar ile 2010 veya 2011-ÖSYS’ye başvurmuş olanlardan öğrenim bilgilerinde değişiklik olanlar başvurularını istedikleri başvuru merkezine yapabileceklerdir.
Mezun durumdaki adaylardan 2010 veya 2011 ÖSYS’den birine başvuru merkezi aracılığıyla başvurmuş olan ve öğrenim bilgilerinde değişiklik olmayanlar başvurularını; isterlerse bireysel olarak İnternet aracılığıyla, isterlerse diledikleri bir başvuru merkezine başvurarak
2012-ÖSYS’ye (Sınavsız Geçiş dâhil) ilişkin başvurma, başvurma koşulları, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili kurallar ve işlemler 2012-ÖSYS Kılavuzunda yer almaktadır. 2012-ÖSYS’ye başvurmak isteyen adayların bu Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
(*) Van ilimizde yaşanan deprem nedeniyle bu ilimizde yer alan okullarda öğrenim gören, ancak deprem nedeniyle öğretime devam edilemediği için diğer ortaöğretim kurumlarına nakledilerek burada öğrenimine devam eden ve 2012-ÖSYS’ye başvurmak isteyen son sınıf öğrencileri, öğrenime devam ettikleri ortaöğretim kurumunda başvurularını yapacaklardır. Öğrenime devam ettikleri okul Başvuru Merkezi değilse Okul Müdürlükleri tarafından diğer öğrenciler gibi en yakın Başvuru Merkezine yönlendirileceklerdir. Bu konuda Okul Müdürlükleri adaylara her türlü kolaylığı göstereceklerdir.
Kaynak:

Başlıya baş eğdirdim buyurdum
Dizliye diz çöktürdüm doyurdum
TÜRK'lüğümü su Cihana duyurdum

Soyum OĞUZ benim,adım TÜRK
Damarımda dolaşan kanım TÜRK

Yedi iklimde duyulmuştur adım
Ne Toylar Ne Savaşlar yaşadım
Kırk çerimle saray basan KÜRŞAD'IM

Soyum Oğuz benim,adım TÜRK
Damarımda dolaşan kanım TÜRK

Bu mesajı twitter de paylaşBu mesajı yahoo da paylaşGoogle de paylaşShare on Facebook
Alt 27-12-2011, 02:12   #3 (permalink)
Altın Üye Rüzgar Kadın

Ruh halim:

2012 YGS Başvuru Formu - Kılavuzu

2012 YGS Başvuru Formu - Kılavuzu

2012 YGS başvuru formu ve başvuru kılavuzu yayımlandı. Başvuru formu ve başvuru kıalvuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular 3-13 OCAK 2012 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru sırasında izlenecek süreç başvuru koşulları ve diğer ayrıntıalrı içeren 2012 YGS Başvuru Kılavuzu yayımlandı. 2012 YGS Başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

2012 YGS BAŞVURU KILAVUZU
2012 YGS Başvuru Tarihi: 3 - 13 Ocak 2012

2012 YGS Başvuru Ücreti: 35 TL
Başvurularla İlgili ÖSYM Basın Duyurusu

2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 3-13 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, 2012-ÖSYS Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna ÖSYM'nin [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Adaylar isterlerse başvuru merkezlerine gönderilen örnek kılavuzları da, başvuru süresi içinde başvuru merkezlerinde inceleyebileceklerdir.

Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ÖSYS’de başvuru merkezi olarak görev yapacaklardır.

Henüz mezun olmamış, son sınıf düzeyindeki adaylar başvurularını okullarının bağlı olduğu başvuru merkezine yapacaklardır. (*)

Mezun durumdaki adaylardan 2010 ve 2011-ÖSYS’nin her ikisine de başvurmamış olanlar ile 2010 veya 2011-ÖSYS’ye başvurmuş olanlardan öğrenim bilgilerinde değişiklik olanlar başvurularını istedikleri başvuru merkezine yapabileceklerdir.

Mezun durumdaki adaylardan 2010 veya 2011 ÖSYS’den birine başvuru merkezi aracılığıyla başvurmuş olan ve öğrenim bilgilerinde değişiklik olmayanlar başvurularını; isterlerse bireysel olarak İnternet aracılığıyla, isterlerse diledikleri bir başvuru merkezine başvurarak yapabileceklerdir.

2012-ÖSYS’ye (Sınavsız Geçiş dâhil) ilişkin başvurma, başvurma koşulları, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili kurallar ve işlemler 2012-ÖSYS Kılavuzunda yer almaktadır. 2012-ÖSYS’ye başvurmak isteyen adayların bu Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir

Kaynak:

Alt 03-01-2012, 13:38   #4 (permalink)
Özel Üye

nehir35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 3888
Ruh halim:

Alt 04-01-2012, 15:44   #5 (permalink)
Altın Üye Rüzgar Kadın

Ruh halim:

2012 YGS Başvuru Kılavuzu ve Formu

2012 YGS Başvuru Kılavuzu ve Formu

2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 3-13 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacaktır

2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- 2012-ÖSYS Aday Başvuru Formu [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- 2012 ÖSYS Başvuru Kılavuzu ve Başvuru Formu [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- 2012 ÖSYS Başvuru Merkezleri[Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- 2012 ÖSYS Ortaöğretim Kurumları Kitapçığı [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

- 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu ve Aday Başvuru [Burada konuyla ilgili link bulunmaktadır.Ancak üye olmadığınızdan size kapalıdır.. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Bookmarks

Kelimeler
2012, basvuru, formu, islemleri, kilavuzu
Seçenekler
Stil